E.T.



E.T. este micuta mea extraterestra. Mama ei a fost o pisicuta oarba ce a aparut in jurul blocului in care locuiesc cam acum cinci-sase ani. Cand am descoperit-o am incercat sa o ajut cumva, eram dispusa sa ii fac chiar si o operatie daca era posibil, dar din pacate ii lipsea cu desavarsire pana si nervul optic. Spre surprinderea multora s-a descurcat destul de bine, a supravietuit pana cand un vecin, un monstru cu doua picioare a omorat-o. In fiecare an dadea nastere la 4-5 pui, unii dintre ei orbi, altii sanatosi. Ii ingrijea cu devotament - numai ea stia cum si pe unde, iar cand ii aducea prin jurul blocului, monstrul despre care v-am spus mai inainte ii omora, aruncandu-i de pereti sau lovindu-i. Pe E.T. am gasit-o inca in viata, era in stare de soc, ascunsa sub niste lemne. Probabil nu a observat-o. Avea doar trei saptamani si nu cantarea mai mult de 200 de grame. Am ingrijit-o cu ajutorul lui Bebel, iar acum este o pisicuta remarcabila. El "i-a aratat" tot ce trebuia sa stie o pisica. Are acelasi tupeu si farmec ca al lui, vara prinde vara si bate tot ce prinde. Datorita faptului ca se descurca foarte bine, multi au impresia ca nici nu este oarba, dar indiferent cat de mult mi-as dori cel putin sa zareasca niste umbre, este oarba cu desavarsire. Cand se sperie, intra in panica, se dezorienteaza si se loveste de tot ce intalneste in cale, in rest se comporta ca orice alta pisica.
Cand doarme sforaie mai rau ca un barbat, iar peste noapte nu este indicat sa iti scoti picioarele de sub plapuma, nu de alta dar s-ar putea sa sari ca ars. Ii place sa rontaie degetele de la picioare!
Adora sa alerge tot felul de jucarioare si bilute prin casa. Momentul optim pentru bilute e cam pe la doua dimineata, iar zona cu parchet din casa este cea mai indicata pentru asta.
Atunci cand o mangai scoate niste sunete puernice si caraghiase.
Cand intra in calduri o prefera pe Pufa si Pufa pe ea. Bebel incearca si el marea cu degetul dar se pare ca fetele mele au o alta orientare.
Ma impresioneaza intotdeauna cand bea apa. Pune o labuta pe marginea castronului iar cu cealalta controleaza nivelul apei. De fiecare data face la fel. Adora sa doarma in dulap si ca sa-si faca loc arunca orice lucru o incomodeaza. Daca gaseste undeva ceva cartonat, il rupe in bucati mici cat unghia pana la ultima bucatica. Dimineata cand se trezeste se duce la albumul cu poze, il deschide si linge cateva. Ma rog, prea multe nu au mai ramas, s-au cam lipit intre ele de la atata lins.
Face parte din gasca "Huliganilor" adica Bebel, Pufa si ea, pentru ca nu ii agreaza deloc pe Max si Kisha. Cum incearca si ei sa se plimbe prin casa, ii ataca imediat.
Max si Kisha fac parte din gasca fraierilor, deoarece tot timpul iau bataie sau stau ascunsi. In curand va avea blogul ei personal, unde va tine lumea la curent cu ce mai face o pisicuta in zilele noastre, mai ales pe timp de criza!